Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("FRICKER A")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 21 of 21

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

ENZYMATISCHE VERAENDERUNGEN IN DER TIEFKUEHLKOST = MODIFICATIONS ENZYMATIQUES DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES CONGELESFRICKER A.1972; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1972; VOL. 21; NO 4; PP. 501-513; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 18 REF.; (C.R. TRAV. XIIIE. SYMP. COMM. INT. IND. AGRIC. ALIMENT. EMPLOI ENZYMES IND. AGRIC. ALIMENT. II; PARIS; 1972)Conference Paper

Lebensmittel - mit allen Sinnen prüfen ! Qualität. Aromastoffe. Geschmack. Sensorik = Les produits alimentaires - leur appréciation avec tous les sens ! Qualité. Arôme. Goût. Perception sensorielleFRICKER, A.1984, 172 p., isbn 3-540-13636-3Book

DUNNSCHICHTCHROMATOGRAPHISCHE BESTIMMUNG VON MONO- UND DIGALACTOSYLDIGLYCERIDEN SOWIE LECITHINEN IN SPINAT. = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN COUCHE MINCE DES MONO-, ET DIGALACTOSYLDIGLYCERIDES ET LECITHINE DANS LES EPINARDSDUDEN R; FRICKER A.1977; FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 79; NO 12; PP. 489-491Article

Numerical analysis of the fluidelastic vibration of a steam generator tube with loose supportsFRICKER, A. J.Journal of fluids and structures. 1992, Vol 6, Num 1, pp 85-107, issn 0889-9746Article

DIE SUESSKRAFT VON FRUCTOSE IN ABHAENGIGKEIT VON TEMPERATUR, KONZENTRATION UND SUBSTRAT = POUVOIR EDULCORANT DU FRUCTOSE EN FONCTION DE LA TEMPERATURE, DE LA CONCENTRATION ET DU SUBSTRATFRICKER A; PROCHAZKA E; GUTSCHMIDT J et al.1973; SCI.+TECHNOL. SUISSE; DA. 1973; VOL. 6; NO 2; PP. 63-65; BIBL. 4 REF.Serial Issue

REYKFANES RIDGE CREST STUDIED BY SURFACE WAVES WITH AN EARTHQUAKE-PAIR TECHNIQUEKEEN CE; FRICKER A; KEEN MJ et al.1980; J. GEOPHYS.; DEU; DA. 1980; VOL. 47; NO 1-3; PP. 265-270; BIBL. 18 REF.Article

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH ZWISCHEN 105 UND 130OC AUF DEM GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSTOFFEN. II. VERAENDERUNGEN VON ABTROPFGEWICHT, TROCKENSUBSTANZ-, VITAMIN-C- UND VITAMIN-B1-GEHALT = INFLUENCE D'UN TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS LE DOMAINE DES TEMPERATURES COMPRISES ENTRE 105 ET 130OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS ESSENTIELS. II. MODIFICATIONS DU POIDS EGOUTTE, DES TENEURS EN MATIERE SECHE, VITAMINE C ET VITAMINE B1PAULUS K; HEINTZE K; ZOHM H et al.1978; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1978; VOL. 11; NO 6; PP. 296-300; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. II. VERAENDERUNGEN VON ABTROPFGEWICHT, TROCKENSUBSTANZ-, VITAMIN-C, VITAMIN-B1, UND OXALSAEUREGEHALT = INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS UNE GAMME DE TEMPERATURES VARIANT JUSQU'A 100OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. II. MODIFICATIONS DU POIDS APRES EGOUTTAGE, ET DES TENEURS EN MATIERE SECHE, VITAMINE C, VITAMINE B1 ET ACIDE OXALIQUEPAULUS K; DUDEN R; FRICKER A et al.1975; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 1; PP. 11-16; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

INFLUENCE OF HEAT TREATMENT OF SPINACH AT TEMPERATURES UP TO 100OC ON IMPORTANT CONSTITUENTS. VI. TOTAL LIPIDS AND GLYCOLIPIDS = INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS A DES TEMPERATURES ALLANT JUSQU'A 100OC SUR LES CONSTITUANTS IMPORTANTS. VI. LIPIDES ET GLYCOLIPIDES TOTAUXFRICKER A; DUDEN R; HEINTZE K et al.1975; SCI. TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 4; PP. 172-173; BIBL. 7REF.Article

DUENNSCHICHTCHROMATOGRAPHISCHE TRENNUNG VON BENZOESAEURE, SORBINSAEURE UND PHB-ESTERN UND DEREN REMISSIONPHOTOMETRISCHE BESTIMMUNG = SEPARATION PAR CHROMATOGRAPHIE EN COUCHE MINCE DES ACIDES BENZOIQUE ET SORBIQUE ET DES ESTERS DE L'ACIDE PARA-HYDROXYBENZOIQUE, ET LEUR DOSAGE PAR PHOTOMETRIE DE REMISSIONDUDEN R; FRICKER A; CALVERLEY R et al.1973; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS.-U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 151; NO 1; PP. 23-25; ABS. ANGL.; BIBL. 7REF.Serial Issue

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. I. EINFUEHRUNG UND BESCHREIBUNG DER VERSUCHSTECHNIK BEI DER BEHANDLUNG IN WASSER = INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS UNE GAMME DE TEMPERATURES VARIANT JUSQU'A 100OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. I. INTRODUCTION ET DESCRIPTION DES TECHNIQUES D'ETUDE POUR LES TRAITEMENTS A L'EAUPAULUS K; FRICKER A; DUDEN R et al.1975; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 1; PP. 7-10; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. III. VERAENDERUNGEN DER N-FRAKTION = INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS DANS UNE GAMME DE TEMPERATURES VARIANT JUSQU'A 100OC SUR LA TENEUR EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. III. MODIFICATIONS DE LA FRACTION AZOTEEHEINTZE K; DUDEN R; FRICKER A et al.1975; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 1; PP. 17-19; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT AN WESENTLICHEN INHALTSTOFFEN. V. VERAENDERUNG DES MINERALSTOFFGEHALTES AM BEISPIEL VON NATRIUM, KALIUM, CALCIUM UND MAGNESIUM = INFLUENCE DU TRAITEMENT THERMIQUE DES EPINARDS A DES TEMPERATURES ALLANT JUSQU'A 100OC SUR LES TENEURS EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. V. MODIFICATIONS DES CONSTITUANTS MINERAUX, ET EN PARTICULIER DE SODIUM, POTASSIUM, CALCIUM ET MAGNESIUMZOHM H; DUDEN R; FRICKER A et al.1975; SCI. TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 4; PP. 151-153; ABS. ANGL.; BIBL. 7REF.Article

DER EINFLUSS THERMISCHER BEHANDLUNG VON SPINAT IM TEMPERATURBEREICH BIS 100OC AUF DEN GEHALT ANWESENTLICHEN INHALTSSTOFFEN. IV. PEROXYDASE = INFLUENCE DES TRAITEMENTS THERMIQUES DES EPINARDS A DES TEMPERATURES ALLANT JUSQU'A 100OC SUR LEUR TENEUR EN CONSTITUANTS IMPORTANTS. IV. PEROXYDASEDUDEN R; FRICKER A; HEINTZE K et al.1975; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1975; VOL. 8; NO 4; PP. 147-150; ABS. ANGL.; BIBL. 10REF.Article

Deinking of Indigo prints using highintensity ultrasoundFRICKER, A; MANNING, A; THOMPSON, R et al.Surface coatings international. Part B, Coatings transactions. 2006, Vol 89, Num 2, pp 145-155, issn 1476-4865, 11 p.Article

Vibration properties of helically wound heat exchangersFRICKER, A. J; THOMAS, G. D.Nuclear energy (1978). 1986, Vol 25, Num 5, pp 293-301, issn 0140-4067Article

Folliculite pseudolymphomateuse du visage chez un enfant : aspect hypochromique = Pseudolymphomatous facial folliculitis in a child : Hypochromic appearanceBULAI-LIVIDEANU, C; MICHEL, C; FRICKER, A et al.Annales de dermatologie et de vénéréologie. 2008, Vol 135, Num 11, pp 765-768, issn 0151-9638, 4 p.Article

Pharmacokinetic and pharmacodynamic effects of YM087, a combined V1/V2 vasopressin receptor antagonist in normal subjectsBURNIER, M; FRICKER, A. F; HAYOZ, D et al.European journal of clinical pharmacology. 1999, Vol 55, Num 9, pp 633-637, issn 0031-6970Article

Intramolecular recombination in polyomavirus DNA is a nonconservative process directed from the viral intergenic regionNAULT, C; FRICKER, A; DELBECCHI, L et al.Journal of virology. 1994, Vol 68, Num 9, pp 5439-5447, issn 0022-538XArticle

Réactions cutanées paradoxales sous traitement par tocilizumab = Paradoxical cutaneous reactions associated with tocilizumab therapySPARSA, L; AFIF, N; BULARCA, S et al.La Revue de médecine interne (Paris). 2014, Vol 35, Num 9, pp 613-616, issn 0248-8663, 4 p.Article

Effect of indomethacin on the renal response to angiotensin II receptor blockade in healthy subjectsFRICKER, A. F; NUSSBERGER, J; MEILENBROCK, S et al.Kidney international. 1998, Vol 54, Num 6, pp 2089-2097, issn 0085-2538Conference Paper

  • Page / 1